Albo w poniedziałek nie należy zaczynać niczego albo cytryna się na mnie uwzięła i próbuje coś udowodnić....Spróbuje wytłumaczyć gdzie dotarłem.... Generalnie u mnie tempomat to regulacja prędkości a limiter to logicznie rozumując ograniczenie prędkości. Znalazlem w BSI i komentowałem w jaki sposób zmienić wyswietlane wartości. Bez problemu poszło wciskając odpowiednie przyciski na kierownicy. Działa i w przypadku tempomatu i limitera - zmienia odpowiednio z nie na tak i z powrotem. Czyli moduł BSI widzi moje żądania... Niestety w module silnika nie znalazłem ani regulacji prędkości ani ograniczenia. Przejrzałem po kolei wszystkie dziwnie nazwane zakładki i nic... Muszę chyba od niego trochę odpocząć.
Na marginesie w module BSI bład F40A- błąd czujnika poziomu oleju....a wszystko działa.
Z ostatniej chwili. Co by człowiek zrobił bez naszych kobiet

. Żona pogoniła mnie do sklepu więc sobie poklikałem na kierownicy i tu niespodzianka- tempomat powrócił.
Tak na poważnie dzięki Panowie za pomoc, to włączenie i wyłączenie w BSI zrobiło swoje pomimo żego nie znalazlem w module silnika